Obiskala nas je Mina Markovič

Obiskala nas je Mina Markovič

Le kdo je ne pozna. Aktualna svetovna prvakinja v športnem plezanju, ki se je že pred predzadnjo tekmo v Kranju priborila naslov svetovne prvakinje, si je po dolgi in naporni sezoni našla čas tudi za nas. Povabili smo jo z željo, da bi vodila trening naših najboljših plezalcev in popestrila trening.

Trening se je pričel v petek ob 19:00 uri. Žiga je otroke že prej dobro ogrel, tako da so bili pripravljeni na uganke, ki jih je tokrat sestavljala Mina. Bili so zelo navdušeni in premagovali probleme. Mina je iz minuto v minuto stopnjevala težavnost in kaj hitro so se začeli prvi problemi. Midva z Žigo sva tokrat skrbela za disciplino, ki pa tokrat ni bila potrebna. Otroci so imeli toliko dela s problemi in želeli dokazati, kako trdno so trenirali, da so pozabili na medsebojne pogovore. Plezali so odlično in pokazali dobro pripravljenost. Moči so začele pojenjati in sledilo je raztezanje z Mino, ki je pokazala nekaj novih vaj in govorila o pomembnosti raztezanja. To sami poskušamo pripovedovati otrokom, vendar mislijo, da te vaje niso potrebne. Na koncu je sledilo še skupinsko slikanje in krajši klepet s starši.

Na koncu smo bili zadovoljni prav vsi in na koncu naj citiram tudi odzive Mine Markovič: Naj še enkrat povem, da mi je  bil obisk res v veselje in da imate res prav prijetno vzdušje v klubu! Tako, da vam želim, da delate še tako naprej, spodbujate mlade nadobudneže in uživate v plezanju!!!

Več slik na https://plus.google.com/photos/115234654350570176451/albums/5706364424410140321

Sandi Pelko

0 0 719 13 februar, 2012 Aktivnosti februar 13, 2012