Vpis v termine plezanja za otroke

Vpis v termine plezanja za otroke

Spoštovani starši!

Planinsko društvo Grosuplje in plezalna sekcija Ascendo posvečata veliko pozornosti delu z mladimi. Začenja se novo šolsko leto, ko se skupaj z otrokom odločate, katere krožke bo obiskoval v letu 2012/2013.

Plezanje kot eden izmed osnovnih načinov gibanja otrokom pomaga pri boljšemu motoričnemu razvoju. Zavedamo se, da starši posvečate posebno skrb zdravemu telesnemu razvoju vašega otroka, zato vas vabimo, da vašega otroka vpišete v enega izmed terminov plezanja. V prilogi so opisani vsi možni termini, na katere lahko vpišete svoje otroke.

Vabimo vas, da tako kot vaši otroci, tudi sami poskusite s plezanjem. V septembru 2012 bo na mali steni na Adamičevi ob četrtkih zvečer od 20. do 22. ure potekal termin, kjer lahko starši brezplačno poskusite s plezanjem.

Ob nedeljah zvečer poteka t.i. družinski termin, ki ga lahko obiščete skupaj z otroci. Otroci vam tako lahko pokažejo kako dobro znajo plezati, hkrati pa lahko poskusite plezati tudi sami.

Rekreacijsko plezanje za odrasle, mladino in študente sicer poteka na mali steni boulder ob ponedeljkih in sredah od 20. do 22. ure. Na tej steni lahko plezajo tudi začetniki. Na veliki steni v Brinju pa lahko plezajo vsi tisti, ki opravijo izpit za pripravnika športnega plezanja. Termini so vsak torek in petek od 20:30 do 22:00 ure, pogoj je včlanjenost v društvo.

Čez  poletje smo na obeh stenah, tako na mali steni na Adamičevi 29, kot na veliki steni v Brinju, navrtali nove oprimke in prenovili smeri.

 

Vpis otrok:

Vsak dan od 3. do 5. septembra 2012, od 19. do 20. ure, na sedežu društva na Adamičevi 29 (podstrešje telovadnice pri šoli – vhod iz Adamičeve). S seboj prinesite prinesite dnevnik mladega planinca. Ob vpisu bo možen tudi nakup plezalk.

Otroke, ki so v preteklem šolskem letu že obiskovali termine plezanja, lahko do 9. septembra 2012 vpišete tako, da pošljete email na: tejapeklaj@gmail.com ali luc.jere@gmail.com oz. sandi.pelko@gmail.com (nadaljevalni in tekmovalni trening) in sporočite želeni termin. Nato pa na prvem terminu s seboj prinesite dnevnik mladega planinca z nalepko za leto 2012.

Število otrok na skupino je omejeno, zato pohitite s prijavo!

S plezanjem pričnemo v tednu od 10.9.2012 (vrtec, začetni trening in mladinska rekreacija) oz. 4.9.2012 (nadaljevalni in tekmovalni trening).

Za vse dodatne informacije pošljite e-mali na:

Teja Peklaj (tejapeklaj@gmail.com) oz. Lučka Jere (luc.jere@gmail.com).

0 0 704 20 avgust, 2012 Aktivnosti avgust 20, 2012