Plezalni izlet v Črni Kal 16.6.2012

Kdaj: sobota, 16.6.2012
Odhod: 8:00 izpred parkirišča Osnovne šole Brinje
Kam: Plezališče Črni Kal

Šolsko leto se počasi približuje koncu in otroci nas že sprašujejo kdaj bodo lahko svoje plezalne sposobnosti, ki so jih nabrali tekom leta, poskusili tudi na pravi naravni steni. Ker se nam vreme za prihajajoči vikend nasmiha, bomo pred začetkom poletja organizirali plezalni izlet v Črni kal.

Na izlet gremo z avtobusom, zato potrebujemo čimprejšnje prijave. Na avtobusu imajo prednost otroci, ki bodo plezali. Če bo dovolj prostora, se lahko pridruži tudi kakšen od staršev, sicer pa se lahko pripeljete s svojim avtomobilom. Plezali bodo lahko otroci, ki so stari vsaj 7 let. Izlet je za otroke brezplačen.

Rok za prijave je petek, 15.6.2012. Zbiramo jih preko elektronske pošte na naslov tejapeklaj@gmail.com in luc.jere@gmail.com

Kaj imeti s seboj:
– čelado – obvezno (če ni druge, pa kolesarsko),
– nahrbtnik s plezalno opremo (plezalni pas, vrečka magnezija, plezalke, za preobleči hlače, zgoraj dolgi rokavi, flis…). Plezalne pasove bomo priskrbeli tudi mi. Če otroci nimajo plezalk naj vzamejo superge.
– kakšno kapo, dežnik, vetrovko… v primeru rahlega dežja
– pijača
– hrana (sendviči, pijača, sladkarije, prigrizki….)
– dobra volja!

Plezalno opremo (vrvi, varovalne komplete…) bomo imeli izkušeni varovalci, zato nam brez skrbi lahko zaupate vaše nadobudne plezalce. Plezali bomo smeri primerne otrokom, da se spoznajo z naravnimi stenami.

Predvideni prihod v Grosuplje je okoli 16h.

Lep plezalni pozdrav,
Teja Peklaj
PS Ascendo
PD Grosuplje

 

0 0 593 13 junij, 2012 Aktivnosti, PD Grosuplje junij 13, 2012